Катализатор 33

200,00 ден

„И повеќе немам тело, затоа ова е еликсирот на животот, фонтаната на младоста, затоа што не можам да умрам – никогаш!“

И во вториот свој роман, Јорданова на моменти брилјира при доловувањето на недопирливото, недофатното, она што е околу нас, но често пати не можеме да го појмиме како што треба.

Проверете зошто „Катализатор 33“ е најсимнуваниот и најчитаниот роман на „Амазон“ од македонски автор.

Распродадено

ШИФРА: 44
Едиција:
Автор/ка

Година на издавање

2010

Број на страници

103

Ирена Јорданова е родена 1980 г. во Скопје. Дипломирала на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ на катедрата по општа и компаративна книжевност.

Нејзиниот прв роман „Помеѓу“ беше финалист за наградата „Роман на годината“ на Утрински весник во 2008 година.

Вториот роман „Катализатор 33“ е објавен во 2010 година, преведен е на англиски јазик (“The Catalyst 33” by Irena Jordanova, Kindle Direct Publishing, Amazon) и во 2012 година беше еден од најсимнуваните романи на „Амазон“.

Коментари на клиенти

Сè уште нема коментари.

Само најавените клиенти кои ја купиле оваа книга може да остават коментар.