Столот на Елијах

Од (автор)Игор Штикс

370,00 ден

Романот „Столот на Елијах“ (2006) е преведен на 15 јазици.

Ги доби наградите „Киклоп“ и „Шандор Гјалски“.

Распродадено

ШИФРА: 18
Едиција:
Автор/ка

Година на издавање

2007

Број на страници

390

Превод/Препев

превод од хрватски: Деспина Ангеловска

Игор Штикс (1977, Сараево) е писател, политички филозоф и научен соработник на Универзитетот во Единбург.

Коментари на клиенти

Сè уште нема коментари.

Само најавените клиенти кои ја купиле оваа книга може да остават коментар.